Afro Samurai 2: Revenge of the Kuma uit onlinewinkels gehaald

"De game is een mislukking."

Afro Samurai 2: Revenge of the Kuma is uit de PlayStation Store, Xbox Marketplace en Steam gehaald. Dit laat ontwikkelaar Versus Evil weten in een interview met CGMagazine. De game was het eerste hoofdstuk in een driedelige serie.

"De game is een mislukking. We konden het dus niet over ons hart krijgen om hoofdstuk twee en drie te maken. We gaan daarom het geld teruggeven", vertelt Versus Evil-manager Steve Escalante aan CGMagazine.

In hetzelfde interview vertelt Escalante dat de ontwikkelaar de beslissing vanuit een consumentenperspectief neemt in plaats vanuit een bedrijfsperspectief. Escalante: "Het was niet zo dat de game niet goed werkte, maar spelers vonden het gewoon niet leuk. We wilden de situatie niet verergeren."

Afro Samurai 2: Revenge of the Kuma is dus niet langer verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

1

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kevin van den Essen

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread