UEFA Euro 2016 content voor PES 2016 is gratis

Goedmakertje voor de ontbrekende transfers.

Konami laat weten dat het Data Pack met daarin UEFA Euro 2016 content voor Pro Evolution Soccer 2016 gratis is voor alle gebruikers. De precieze inhoud is nog niet bekend.

"De afgelopen maanden waren niet altijd even plezierig voor onze fans. Zo waren sommige Data Packs niet zo compleet als veel consumenten hadden verwacht", aldus Konami-medewerker Erik Bladinieres.

"Het PES-team stelt de steun van onze fans zeer op prijs. We hopen dat deze aankondiging erin slaagt om het vertrouwen in Data Packs te herwinnen. ".

Pro Evolution Soccer kampt al een tijdje met incomplete patches. Zo werkte een update voor Pro Evolution Soccer 2016 niet alle transfers bij. Konami heeft begin deze maand zijn excuses aangeboden voor het ontbreken van de juiste gegevens in de patch.

De studio is van plan om in december een update uit te brengen die de transfers alsnog corrigeert. In dit Data Pack zit tevens het Braziliaanse Marcana stadion, meer gezichten, nieuwe nationale teams en nieuwe club teams.

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kurt Brunenberg

Kurt Brunenberg

Redacteur

Kurt is al vanaf de vroege jaren 90 bezig met gamen. Alles is begonnen met Super Mario Bros op de NES. Speelt sindsdien nog altijd graag platformers maar is ook vaak bezig met racegames, voetbalgames en tycoons.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread