Star Wars Battlefront krijgt vervolgen

EA gaat nog meer met de Star Wars licentie doen.

Electronic Arts heeft aangegeven dat Star Wars Battlefront vervolgen krijgt. Daarnaast heeft de uitgever nog verdere plannen met de Star Wars licentie.

Een paar jaar geleden heeft Electronic Arts een Star Wars licentie-overeenkomst met Disney gesloten voor tien jaar. Hieronder vallen alle oude maar ook nieuwe films in de Star Wars-serie.

"Ik denk dat er geen mens ter wereld is die niet over de nieuwe Star Wars film heeft gehoord. Deze licentie is voor ons een grote kans en vergt veel inspanning," aldus Electronic Arts-topman Blake Jorgensen.

"Star Wars Battlefront is een traditionele shooter. Ons doel is om meer vervolgen op Battlefront te maken. Daarnaast willen we ook andere Star Wars games maken. Zowel voor de mobiele markt als voor de consoles en de pc".

Star Wars Battlefront lanceert op 19 november voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. In onze Star Wars Battlefront preview lees je wat we tot dusver over de game weten.

Lees ook onze Star Wars Battlefront tips.

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread