Patch Call of Duty: Black Ops 3 past sterkte wapens aan

Zowel voor pc als voor de consoleversies.

Ontwikkelaar Treyarch brengt een nieuwe patch voor Call of Duty: Black Ops 3 uit. De studio heeft geen officiële patch notes voor de update vrijgegeven.

Treyarch meldt in een bericht op Reddit dat de Gorgon, XR-2, Pharo, VMP, Haymaker, Razorback, HVK-30, Dingo, KRM-262, Argus en Locus zijn aangepast. De tweaks aan deze wapens zijn zeer klein, variërend van het aantal kogels in het magazijn tot de schade die ze aanrichten. Deze aanpassingen gelden voor alle versies van de game.

Voor de pc-versie van Black Ops 3 is tevens een aparte patch uitgebracht. Ook hierover is niet veel informatie vrijgegeven. Treyarch laat enkel via een korte mededeling weten dat de update de stabiliteit van de pc-versie moet verbeteren en enkele bugs oplost.

Meer informatie over deze game vind je in Yvo's Call of Duty: Black Ops 3 review. Vorige week raakte bekend dat Activision een half miljard euro aan Black Ops 3 heeft verdiend.

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kurt Brunenberg

Kurt Brunenberg

Redacteur

Kurt is al vanaf de vroege jaren 90 bezig met gamen. Alles is begonnen met Super Mario Bros op de NES. Speelt sindsdien nog altijd graag platformers maar is ook vaak bezig met racegames, voetbalgames en tycoons.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread