Final Fantasy Explorers Collector's Edition onthuld

Plus meer details over extra content.

Tijdens de nieuwste Nintendo Direct is er een Final Fantasy Explorers Collector's Edition bekendgemaakt.

Deze Collector's Edition bevat een Hard Case voor je Nintendo 3DS, een soundtrack met twintig nummers en een artbook. De speciale uitgave biedt ook toegang tot exclusieve quests die legendarische wapens ontgrendelen, zoals Death Penalty uit Dirge of Cerberus en Thyrus uit Final Fantasy 14.

De game lanceert in het Westen met alle DLC die al eerder voor de Japanse versie is uitgebracht. Hieronder vallen onder andere speciale outfits. De DLC maakt het ook mogelijk om tegen bekende eindbazen uit voorgaande Final Fantasy-games te vechten, zoals Omega Weapon en Gilgamesh.

Final Fantasy Explorers is alleen of via local of online multiplayer te spelen. In de multiplayermodus van de game neem je MMO-achtige rollen aan, zoals Tank of Healer. Als je geen volle party kunt krijgen, kun je de lege posities met getrainde monsters aanvullen.

De Europese releasedatum van Final Fantasy Explorers is inmiddels bekend. De game komt op 29 januari 2016 uit.

FFEColEd

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob  |  Lethsrock

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread