PlayStation Vita Dragon Quest Metal Slime Edition onthuld

Voor Dragon Quest Builders.

Sony en Square Enix kondigen de PlayStation Vita Dragon Quest Metal Slime Edition aan. De handheld wordt geleverd in een luxe doos, samen met de game Dragon Quest Builders.

Deze PlayStation Vita is grijs en heeft een logootje van een Slime op de d-pad, waar normaal gesproken een pijltje omhoog staat. Er zit tevens een Liquid Metal Slime bij als optionele accessoire, die aan de onderkant in de headset-ingang past.

De Japanse releasedatum van Dragon Quest Builders is 28 januari en de game is nog niet aangekondigd voor de westerse markt. Daarom is ook de Dragon Quest Metal Slime Edition van de PlayStation Vita enkel nog voor Japan aangekondigd.

Dragon Quest Builders is een spin-off op de Dragon Quest-reeks. Dit keer betreft het geen turn-based RPG maar een bouwgame in de stijl van Minecraft. Je bouwt een dorp en helpt de inwoners met opdrachten door monsters te verslaan en materialen te verzamelen.

De game komt ook uit voor de PlayStation 3 en PlayStation 4.

1
2

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread