J.J. Abrams en Infinity Blade-ontwikkelaar maken samen Spyjinx

Een action strategy game. 

Star Wars: The Force Awakens-regisseur J.J. Abrams werkt samen met Infinity Blade-ontwikkelaar Chair aan een action strategy game genaamd Spyjinx.

Spyjinx mengt naar eigen zeggen action strategy met RPG-elementen in een wereld die draait om spionage. De rol van Abrams in de ontwikkeling van de game is nog niet duidelijk. Zijn productiemaatschappij Bad Robot wil echter al langer met games aan de slag.

De game wordt gemaakt met de Unreal Engine van Epic Games. Je kan je ook alvast voor de Spyjinx beta inschrijven. Meer informatie is er momenteel nog niet. Je kan het hele interview met Abrams hieronder bekijken.

Spyjinx komt uit voor de pc, tablets en smartphones. "Hopelijk komt de game uiteindelijk overal uit waar je maar op kan gamen," aldus ontwikkelaar Chair. De bèta moet ergens in 2016 van start gaan.

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread