Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

J.J. Abrams en Infinity Blade-ontwikkelaar maken samen Spyjinx

Een action strategy game.

Star Wars: The Force Awakens-regisseur J.J. Abrams werkt samen met Infinity Blade-ontwikkelaar Chair aan een action strategy game genaamd Spyjinx.

Spyjinx mengt naar eigen zeggen action strategy met RPG-elementen in een wereld die draait om spionage. De rol van Abrams in de ontwikkeling van de game is nog niet duidelijk. Zijn productiemaatschappij Bad Robot wil echter al langer met games aan de slag.

De game wordt gemaakt met de Unreal Engine van Epic Games. Je kan je ook alvast voor de Spyjinx beta inschrijven. Meer informatie is er momenteel nog niet. Je kan het hele interview met Abrams hieronder bekijken.

Spyjinx komt uit voor de pc, tablets en smartphones. "Hopelijk komt de game uiteindelijk overal uit waar je maar op kan gamen," aldus ontwikkelaar Chair. De bèta moet ergens in 2016 van start gaan.

Bekijk op YouTube

Nog even tijd? Lees dan ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

SPYJiNX

PC

Related topics
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.
Reacties