Illaoi onthuld in League of Legends

De Kraken-priesteres.

De nieuwste Champion voor League of Legends is Illaoi, zo laat ontwikkelaar Riot Games weten. Illaoi is een Solo Laner die teert op haar tentakels, haar vaardigheden en Crowd Control.

Illaois passieve vaardigheid doet aan een nabije muur een tentakel groeien. Die werkt op de andere vaardigheden van Illaoi in en verdwijnt pas als hij gedood wordt of een volledige minuut ongebruikt blijft.

Met Tentacle Smash slaat Illaoi een tentakel voor haar neer die alle geraakte vijanden schaadt. Als ze een vijandige Champion raakt, krijgt ze enkele levenspunten terug.

Door Harsh Lesson chargeert Illaoi naar haar doelwit, doet ze extra schade en beveelt ze alle tentakels om die vijand aan te vallen. Met Test of Spirit schiet Illaoi tentakels af. Als ze een vijandige Champion raken, trekken ze diens ziel naar Illaoi terug. Een deel van de schade die Illaoi en haar teamleden de ziel toebrengen, wordt ook de vijand toebedeeld. Wanneer Illaoi de ziel vernietigt of als de zielloze Champion te ver van de geest vlucht, wordt die hevig vertraagd. Ten slotte verschijnen er tentakels rond die vijand voor extra schade aan de gastheer en diens bondgenoten.

Leap of Faith is Illaois ultieme vaardigheid. Illaoi springt in de lucht, slaat zichzelf neer en beschadigt alle nabije vijandige Champions. Voor elke geraakte Champion verschijnt er een tentakel die eveneens klappen uitdeelt. De cooldown-periode van Harsh Lesson vermindert drastisch tijdens Leap of Faith.

Illaoi is momenteel nog in ontwikkeling. Meer informatie over hoe je deze Champion gebruikt, vind je op de League of Legends-website. De recentste nieuwe Champion is Kindred.

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread