Ubisoft geeft uitleg over post-launch plannen voor Rainbow Six: Siege

Gratis maps en modi. Operators en skins te koop of te verdienen.

Ubisoft geeft uitleg over de post-launch plannen voor het eerste jaar na de lancering van Rainbow Six: Siege.

Gedurende het eerste jaar krijgt Rainbow Six: Siege vier nieuwe maps, acht nieuwe operators, nieuwe modi, events, cosmetische items en meer.

Maps en modi zijn gratis voor iedereen. Operators en wapens kosten Renown. Dit zijn credits die je verdient door te spelen. Renown is ook met echt geld te kopen. Je kunt echter alleen unieke wapens en skins met echt geld aanschaffen.

siege1

Alle post-launch content is gedurende het eerste jaar onderverdeeld in vier seizoenen. Ieder seizoen duurt ongeveer drie maanden. Elk seizoen krijgt twee operators en één map. "We hopen dat drie maanden spelers voldoende tijd geeft om alle content vrij te spelen," aldus Ubisoft.

siege2

"Een team van ongeveer tachtig man luistert naar feedback en houdt statistieken bij. Dit stelt ons in staat om de best mogelijke ervaring te kunnen leveren."

"De lancering is slechts het begin van wat we met Rainbow Six: Siege willen doen. We geloven in een lange levensduur voor de game. We blijven Rainbow Six: Siege dan ook ondersteunen, zodat de community verder groeit."

Het eerste post-launch seizoen voor Rainbow Six: Siege start volgens Ubisoft eind januari 2016. Rainbow Six: Siege zelf is vanaf 1 december speelbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread