Star Wars Battlefront companion app nu beschikbaar

Inclusief minigame.

Electronic Arts heeft de Star Wars Battlefront companion app en website gelanceerd. De zogenaamde Battlefront Companion is nu beschikbaar in je browser of voor apparaten die draaien op iOS of Android.

De app maakt het mogelijk om je speelstatistieken en die van je vrienden te zien. Je kunt tevens je Star Card collectie bekijken en je in-game loadout aanpassen. Daarnaast is het mogelijk om vrienden uit te nodigen om de game te spelen.

De Battlefront Companion geeft je ook toegang tot de Base Command minigame. De game combineert elementen uit het tower defense en card game-genre. Het doel van Base Command is om rebellenbasissen tegen aanvallen van het keizerrijk te beschermen.

Tijdens het spelen van de minigame verdien je credits. Deze zijn zowel in de app als in Star Wars Battlefront zelf te gebruiken. Credits die je in de game verdient zijn ook inzetbaar voor aankopen in de app. Dit zijn echter geen microtransacties.

Star Wars Battlefront lanceert op 19 november voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. In onze Star Wars Battlefront preview lees je wat we tot dusver over de game weten.

Lees ook onze Star Wars Battlefront tips.

app

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread