Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ontwikkeling PlayStation Vita-versie Skullgirls 2nd Encore 'moeilijk'

Lab Zero heeft het werk onderschat.

De ontwikkeling van Skullgirls 2nd Encore's PlayStation Vita-versie verloopt 'moeilijk.' Dit zegt ontwikkelaar Lab Zero tijdens een AMA-sessie op Reddit.

Lab Zero zegt het werk 'grof' te hebben onderschat. Tijdens het vragenuurtje vertelt hoofdontwerper Earl Gertwagen dat de studio hard aan de PlayStation Vita-versie werkt. "Skullgirls 2nd Encore ondergaat op dit moment optimalisatie en heeft een aantal kleine bugs die we willen oplossen voor we de game uitbrengen," zegt Gertwagen. "Momenteel doet de game onder voor andere fighters op het platform."

Lab Zero hoopte de PlayStation 4- en Vita-versies ongeveer tegelijkertijd uit te brengen. De consoleversie is inmiddels uit maar de handheldversie laat dus op zich wachten. "We botsen tegen een hoop zaken op tijdens optimalisatie en hebben het werk flink onderschat," vervolgt Gertwagen.

Skullgirls 2nd Encore is een 2D-vechtgame. Nadat ontwikkelaar Revenge Labs en uitgever Konami hun samenwerking verbraken, hernoemde Revenge Labs zichzelf als Lab Zero en bracht hun eerste game opnieuw uit als Skullgirls Encore. De PlayStation 4- en Vita-versies hebben de naam Skullgirls 2nd Encore en bevatten enkele toevoegingen.

Cover image for YouTube videoSkullgirls 2nd Encore - Character Trailer | PS4

Nog even tijd? Lees dan ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Skullgirls

PS3, Xbox 360, PC

Skullgirls Encore

PS4, PlayStation Vita

Related topics
Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties