Helldivers komt naar Steam

'Would you like to know more?'

Arrowhead Game Studios maakt bekend dat de co-op twin-stick shooter Helldivers in december naar Steam komt. De game is sinds maart al speelbaar op de PlayStation 3, PlayStation 4 en PlayStation Vita.

Helldivers ondersteunt zowel lokale als online co-op tot vier spelers. De levels zijn willekeurig gegenereerd en bevatten non-lineaire missies. Daarnaast behoort friendly fire tot de mogelijkheden.

De Steam-versie van Helldivers bevat de uitbreidingen Masters of the Galaxy, Turning up the Heat en Democracy Strikes Back.

"Wij hebben ons uiterste best gedaan om ervoor te zorgen dat de game zo goed mogelijk speelt op de pc" aldus game director en CEO Johan Pilestedt. "Met uitgebreide grafische opties, de mogelijkheid om keybindings zelf in te stellen en de toevoeging van text chat hopen wij aan de verwachtingen van het pc-publiek te voldoen".

De prijs en de exacte releasedatum van Helldivers is op het moment van schrijven nog niet bekend.

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread