Nieuwe Bloodborne patch voegt The League toe

Een groep co-op NPC Hunters.

Sony en From Software maken bekend dat een nieuwe patch voor Bloodborne The League aan de game toevoegt. De update heeft nog geen releasedatum.

The League is een groep Hunters die door een gemeenschappelijk doel aan elkaar verbonden zijn. De leider van The League is een mysterieuze figuur met een bucket helmet op zijn hoofd. Je kunt je bij de groep aansluiten om zo online andere spelers te assisteren.

Alle leden van The League krijgen tevens de beschikking over een nieuw wapen, The League's Cane. Dit is een wandelstok die je in staat stelt om co-op NPC's op te roepen. Daarnaast biedt lidmaatschap je de optie om aan het online leaderboard van het genootschap deel te nemen.

Vorige maand maakten Sony en ontwikkelaar From Software bekend dat Bloodborne een Game of the Year Edition krijgt. Deze is vanaf 27 november verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en bevat ook The Old Hunters DLC. Bloodborne: The Old Hunters komt op 24 november uit en kost 14,99 euro.

bloodbornetheleague

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread