Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Bloodborne patch voegt The League toe

Een groep co-op NPC Hunters.

Sony en From Software maken bekend dat een nieuwe patch voor Bloodborne The League aan de game toevoegt. De update heeft nog geen releasedatum.

The League is een groep Hunters die door een gemeenschappelijk doel aan elkaar verbonden zijn. De leider van The League is een mysterieuze figuur met een bucket helmet op zijn hoofd. Je kunt je bij de groep aansluiten om zo online andere spelers te assisteren.

Alle leden van The League krijgen tevens de beschikking over een nieuw wapen, The League's Cane. Dit is een wandelstok die je in staat stelt om co-op NPC's op te roepen. Daarnaast biedt lidmaatschap je de optie om aan het online leaderboard van het genootschap deel te nemen.

Vorige maand maakten Sony en ontwikkelaar From Software bekend dat Bloodborne een Game of the Year Edition krijgt. Deze is vanaf 27 november verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en bevat ook The Old Hunters DLC. Bloodborne: The Old Hunters komt op 24 november uit en kost 14,99 euro.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Bloodborne

PS4

Related topics
PS4
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties