Fallout 4 Pip-Boy app nu verkrijgbaar

Bestudeer alvast de wereldkaart of speel een potje Atomic Command.

De Fallout Pip-Boy applicatie is vanaf vandaag verkrijgbaar in de App Store en Google Play.

De gratis applicatie voor iOS en Android linkt je smartphone of tablet aan je pc, PlayStation 4 of Xbox One. Het neemt daarbij alle functies van de Pip-Boy in Fallout 4 over en fungeert zodoende als tweede scherm. Door het schermformaat van de applicatie over te zetten naar de speciale Hardware-instelling is je toestel bruikbaar met de Pip-Boy accessoire uit de Fallout 4 Pip-Boy Collector's Edition.

Gezien Fallout 4 nog niet verkrijgbaar is, geeft de applicatie momenteel enkel toegang tot de demo modus. Voor de demo is er een personage aangemaakt met een aantal Perks ontgrendeld en diverse wapens en uitrustingen op zak. Je kunt jezelf zo alvast wegwijs maken in alle functies van de Pip-Boy, de wereldkaart bekijken of een potje Atomic Command spelen.

Fallout 4 is vanaf 10 november verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. In de Fallout 4 preview lees je wat we tot dusver over de game weten.

Lees ook onze Fallout 4 tips en Fallout 4 walkthrough.

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Derek Taal

Derek Taal

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread