Darksiders 2: Deathinitive Edition op pc gratis of met extra korting te krijgen

Hangt er vanaf of je Darksiders 2 eerder al kocht.

Uitgever Nordic Games maakt bekend dat de pc-versie van de Darksiders 2: Deathinitive Edition gratis is als je eerder de 'Darksiders Franchise Pack' op Steam of GOG.com hebt gekocht.

Het betreft dan wel die specifieke bundel. Kocht je eerder bijvoorbeeld Darksiders 1 los en Darksiders 2 er later bij met een paar downloadbare uitbreidingen (DLC), dan geldt dat aanbod niet.

De reden daarvoor is dat Nordic Games de actie moest koppelen aan één item in de Steam Store. Dat is de Darksiders Franchise Pack geworden, die later vandaag tevens wordt vervangen door de Deathinitive Edition.

Heb je Darksiders 2 al los op Steam of je GOG.com-account, dan is de Deathinitive Edition de komende week met 80 procent korting op te pikken. Heb je Darksiders 2 nog helemaal niet in je bibliotheek, dan geldt in die periode een korting van 20 procent.

Darksiders 2: Deathinitive Edition op de PlayStation 4 en Xbox One is sinds kort uit. De pc-versie lanceert vandaag. Naast verbeterde graphics zijn er ook aanpassingen gedaan aan de spelbalans en het loot-systeem. Tevens maakt alle DLC er deel van uit.

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread