Rock Band 4 DLC PS4-versie nog steeds niet beschikbaar

Niet bekend wanneer de oude content verkrijgbaar is. 

Vier weken na de lancering van Rock Band 4 is de beloofde Legacy en Aerosmith downloadbare content nog steeds niet verkrijgbaar in de Europese PlayStation Store.

Studio Harmonix beloofde spelers eerder gekochte DLC van oudere Rock Band-games te laten overzetten naar Rock Band 4, maar voor bezitters van de PlayStation 4-versie is dit tot heden nog niet mogelijk. Hoewel de Xbox One-versie al toegang geeft tot de oude content is de helft van de Legacy DLC en de volledige Aerosmith DLC nog niet opnieuw te downloaden in de PlayStation Store.

De DLC is momenteel wel te koop in de PlayStation Store, maar geeft bij het downloaden het bericht dat de content niet beschikbaar is. Dit leidt tot een hoop frustratie bij veel spelers die als gevolg geen toegang hebben tot hun al betaalde content.

Recentelijk liet distributeur Mad Catz aan Eurogamer weten op de hoogte te zijn van de problemen. In diens statement bleek dat de PlayStation Store in diverse Europese landen er verschillende technische vereisten en specificaties op na houdt dat als gevolg tot vertraging heeft geleid. Het is momenteel echter niet nog niet duidelijk wanneer de nummers beschikbaar zijn.

Rock Band 4 is momenteel verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. Ontwikkelaar Harmonix kondigde onlangs in een blogpost aan dat de wekelijkse Rock Band 4 DLC terug is.

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Derek Taal

Derek Taal

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread