Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Europese releasedatum Etrian Odyssey 2 Untold: The Fafnir Knight bekend

Bevat update van DS-versie en nieuwe verhaalmodus.

Etrian Odyssey 2 Untold: The Fafnir Knight komt in Europa uit op 12 februari 2016. Dat laat NIS America weten in een persbericht.

De Nintendo 3DS game wordt door NIS America omschreven als twee titels in één. Zo bevat de game een update van Etrian Odyssey 2: Heroes of Lagaard, die in 2008 op de Nintendo DS is uitgebracht. Deze nieuwe versie bevat verbeteringen die ook in Etrian Odyssey Untold: The Millennium Girl te vinden zijn. Ook zijn de graphics vernieuwd en bevat de game nieuwe dungeons.

Het Untold gedeelte van de game is een nieuwe verhaalmodus met een vaste party, gesproken dialoog en geanimeerde cutscenes. Deze modus focust zich op de held Flavio, die samen met de Fafnir Knight en Princess Arianna de ruïnes van Ginnungagap trotseert.

NIS America geeft aan dat Etrian Odyssey 2 Untold: The Fafnir Knight toegankelijker is gemaakt voor nieuwe spelers. De ontwikkelaar meldt dat de game echter ook uitdagend blijft voor veteranen. Dit blijkt uit de twee nieuwe moeilijkheidsgraden: Picnic en Expert. Ook is het Grimoire stone systeem aangepast, waardoor nu de gehele party naar wens te tweaken is. Als laatste wordt de Fafnir toegevoegd als een speelbare class.

De Etrian Odyssey-serie kent vele delen. Lees hier Bert zijn review van Etrian Mystery Dungeon .

Bekijk op YouTube

Nog even tijd? Lees dan ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Etrian Odyssey 2

Nintendo 3DS

Related topics
Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.
Reacties