Treyarch maakt bekend vanaf maart 2016 modding en mapping tools uit te brengen voor de pc-versie van Call of Duty: Black Ops 3. Daarmee bouw je zelf multiplayer maps, waarop je alleen unranked matches kunt spelen.

Ook kun je zelf een server hosten waarop je de game draait met de mods die je zelf hebt uitgekozen, dankzij de zogenaamde inbegrepen Unranked Dedicated Server Files.

Ook zelf een modus ontwerpen hoort tot de mogelijkheden. Daarnaast brengt Treyarch een Unranked Server Browser uit, die je de zelfgemaakte content overzichtelijk laat vinden. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op maps die door vrienden zijn gemaakt.

Wanneer de tools lanceren, betreft het in eerste instantie nog een alfa-release. De releasedatum van Call of Duty: Black Ops 3 is 6 november. De game lanceert dus aanstaande vrijdag. Lees tot die tijd de uitgebreide Call of Duty: Black Ops 3 preview.

Lees ook onze Black Ops 3 tips en Black Ops 3 Multiplayer tips!

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

ADVERTENTIE

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Meer artikels van Randolf Bouwma

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content