Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Konami biedt excuses aan voor onvolledige update PES 2016

Patch bevatte niet alle transfers.

Ontwikkelaar Konami biedt zijn excuses aan voor het ontbreken van een aantal transfers in de laatste patch voor Pro Evolution Soccer 2016.

De update voor de game is eind oktober uitgebracht, maar bevat niet de tranfers die aan het eind van de zomer zijn gemaakt. De ontwikkelaar geeft in een statement op fansite PESfan aan spijt van deze fout te hebben.

"Het corrigeren van het roster is op dit moment onze topprioriteit. Het doorvoeren van alle aanpassingen gaat helaas een paar weken duren", aldus Konami.

Dit corrigerende werk heeft tot gevolg dat de release van een nieuw Data Pack voor de game wordt uitgesteld. Deze stond voor eind november gepland en voegt onder andere een nieuw stadion toe. Het Data Pack heeft nog geen nieuwe releasedatum.

De update voor het roster is alleen van toepassing op de offline modus van PES 2016. De online modus van de game bevat wel de meest recente transfers.

PES 2016 is speelbaar op de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Kurt zijn Pro Evolution Soccer 2016 review lees je op de site.

Bekijk op YouTube

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Awaiting cover image

PES 2016

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.
Reacties