Until Dawn: Rush of Blood is een 'volwaardige PlayStation VR-game'

Geen DLC, maar een standalone ervaring.

Until Dawn: Rush of Blood is geen downloadbare content, maar een volwaardige game voor de PlayStation VR. Dat meldt Supermassive Games' uitvoerend producent Simon Harris in een interview met gamesite VG247.

Hoewel de game zich afspeelt in de wereld van Until Dawn, is het volgens Harris verder een compleet nieuwe ervaring. "Het is geen downloadbare content of iets soortgelijks", zegt Harris. " Het is een volwaardig product voor de PlayStation VR."

De on-rails horror game volgt een personage uit het Until Dawn-universum en bevat herkenbare locaties voor liefhebbers van de oorspronkelijke game. De zeven minuten durende demo die op de Paris Games Week werd gegeven is volgens Harris ongeveer de helft van één van de levels waarvan er een groot aantal in de game aanwezig zijn.

Until Dawn: Rush of Blood is momenteel in ontwikkeling voor de PlayStation VR. Lees ook de Until Dawn review voor een oordeel over de oorspronkelijke game.

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Derek Taal

Derek Taal

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread