Mirror's Edge Catalyst releasedatum uitgesteld tot mei 2016

Stond aanvankelijk voor februari gepland.

Mirror's Edge Catalyst is uitgesteld tot 24 mei 2016. Dit laat Senior Producer Sara Jansson van DICE weten in een statement op de officiële Mirror's Edge-site.

"Een aantal jaren geleden begonnen we met een ambitieuze visie voor Mirror's Edge Catalyst. Die visie waarmaken en de best mogelijke ervaring leveren is inspirerend en uitdagend. En dit kost tijd", schrijft Jansson.

De producent vertelt verder dat de ontwikkelaar de extra maanden gebruikt om de game zo vermakelijk, indrukwekkend en memorabel mogelijk te maken. Jansson: "We willen al onze doelen verwezenlijken om de hoogste kwaliteit te bieden."

Mirror's Edge Catalyst stond aanvankelijk voor februari 2016 gepland. De game komt uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. DICE toonde een paar maanden geleden een eerste gameplaytrailer van Mirror's Edge Catalyst.

Lees in onze Mirror's Edge Catalyst preview alles wat we over de game weten.

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kevin van den Essen

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread