Update Super Mario Maker voegt checkpoints toe

Plus meer manieren om levels te ontdekken.

Super Mario Maker krijgt op 4 november een eerste update, waarin Nintendo onder meer checkpoints aan de game toevoegt. Wanneer je levels bouwt, kun je dan tot twee checkpoints aanmaken. Tot op heden moesten levels in één keer worden doorlopen.

Ook nieuw zijn power-ups die zich meer gedragen zoals je van de Mario-games gewend bent. Je kunt het zo instellen dat een kleine Mario een paddenstoel vindt, terwijl een grote Mario uit hetzelfde blok een vuurbloem haalt.

Bij het zoeken naar levels van andere spelers komt er een nieuw 'Official' tabblad bij. Hier worden levels geplaatst die door Nintendo zelf zijn gemaakt. Tot slot zijn er nog 'Event Courses', levels die gemaakt zijn door speciale gasten als andere game-ontwikkelaars.

De update wordt gratis aangeboden. Lees ook de Super Mario Maker review van Patrick 'Wha-Hoo!' Just de la Paisières.

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread