Update Pro Evolution Soccer 2016 werkt transfers bij

Komt deze week uit.

Konami laat weten dat de eerste update voor Pro Evolution Soccer 2016 vanaf donderdag 29 oktober beschikbaar is.

De update maakt alle teams up-to-date. Alle transfers zijn afgehandeld en jeugdspelers die in de echte wereld bij de A-kern zijn gebracht, zijn ook toegevoegd. De vorm van de spelers is nu ook zichtbaar en die wordt vanaf nu wekelijks bijgewerkt.

Daarnaast zijn er nieuwe kits voor alle Franse ploegen toegevoegd. Een aantal Italiaanse en Spaanse ploegen krijgen eveneens vernieuwde kits. De officiële kledij van FC Groningen, FC Utrecht , Galatasaray, Panathinaikos en Maccabi Tel Aviv zit nu ook in de game.

In PES 2016 zijn al ruim 3000 spelers voorzien van een unieke spelers ID. deze zorgt ervoor dat het uiterlijk en de manier van spelen matchen met het levende evenbeeld van de speler. Met deze update komen er nog 70 spelers ID's bij. Onder andere Luuk de Jong, Danny Ings en Burak Yilmaz krijgen een eigen ID.

Andere toevoegingen zijn nieuwe schoenen, reclameborden en enkele verbeteringen in de gameplay. De gameplay aanpassingen zijn op basis van opmerkingen van fans gemaakt. Voor meer info over de game kan je onze review van PES 2016 doornemen.

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kurt Brunenberg

Kurt Brunenberg

Redacteur

Kurt is al vanaf de vroege jaren 90 bezig met gamen. Alles is begonnen met Super Mario Bros op de NES. Speelt sindsdien nog altijd graag platformers maar is ook vaak bezig met racegames, voetbalgames en tycoons.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread