Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Update Pro Evolution Soccer 2016 werkt transfers bij

Komt deze week uit.

Konami laat weten dat de eerste update voor Pro Evolution Soccer 2016 vanaf donderdag 29 oktober beschikbaar is.

De update maakt alle teams up-to-date. Alle transfers zijn afgehandeld en jeugdspelers die in de echte wereld bij de A-kern zijn gebracht, zijn ook toegevoegd. De vorm van de spelers is nu ook zichtbaar en die wordt vanaf nu wekelijks bijgewerkt.

Daarnaast zijn er nieuwe kits voor alle Franse ploegen toegevoegd. Een aantal Italiaanse en Spaanse ploegen krijgen eveneens vernieuwde kits. De officiële kledij van FC Groningen, FC Utrecht , Galatasaray, Panathinaikos en Maccabi Tel Aviv zit nu ook in de game.

In PES 2016 zijn al ruim 3000 spelers voorzien van een unieke spelers ID. deze zorgt ervoor dat het uiterlijk en de manier van spelen matchen met het levende evenbeeld van de speler. Met deze update komen er nog 70 spelers ID's bij. Onder andere Luuk de Jong, Danny Ings en Burak Yilmaz krijgen een eigen ID.

Andere toevoegingen zijn nieuwe schoenen, reclameborden en enkele verbeteringen in de gameplay. De gameplay aanpassingen zijn op basis van opmerkingen van fans gemaakt. Voor meer info over de game kan je onze review van PES 2016 doornemen.

Cover image for YouTube video[Official] PES 2016 Launch Trailer

Nog even tijd? Lees dan ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Awaiting cover image

PES 2016

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Kurt Brunenberg avatar

Kurt Brunenberg

Redacteur

Kurt is al vanaf de vroege jaren 90 bezig met gamen. Alles is begonnen met Super Mario Bros op de NES. Speelt sindsdien nog altijd graag platformers maar is ook vaak bezig met racegames, voetbalgames en tycoons.

Reacties