Releasedatum Xbox One backwards compatibility bekend

Let's do the Time Warp agaaain.  

De Xbox One krijgt op 12 november een update die backwards compatibility aan de console toevoegt. Dat maakt Larry 'Major Nelson' Hryb bekend via Twitter.

De update maakt het mogelijk om een aantal Xbox 360-games op je Xbox One te spelen. Microsoft heeft in het verleden laten weken dat het aanbod aan backwards compatible games van anderen afhankelijk is.

Zo moeten uitgevers eerst laten weten of een game backwards compatible mag worden. Hetzelfde geldt voor Xbox 360 DLC. Multiplayermodi van oude Xbox games zijn ook toegankelijk via backwards compatibility, mits de uitgever de servers nog niet heeft afgesloten.

Er is op dit moment een kleine lijst met backwards compatible games bekend. Gisteren maakte ontwikkelaar Criterion Games bekend dat Burnout Paradise via backwards compatibility naar de Xbox One komt.

Op zoek naar een complete lijst van alle Xbox 360-games die je op je Xbox One kunt spelen? Raadpleeg dan onze lijst met alle Xbox One Backward Compatibility games.

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread