Sony is van plan om tijdens de Paris Games week een aantal nieuwe games aan te kondigen. Dat maakt het bedrijf bekend op het officiŽle PlayStation blog.

Sony-medewerker Fred Dutton meldt op het blog dat het bedrijf morgen een persconferentie organiseert. Deze vindt om 18:00 Nederlandse tijd plaats in La Grande Arche de la Dťfense in Parijs. In het bericht wordt niet op de precieze inhoud van de persconferentie ingegaan.

Dutton laat wel weten dat Sony zowel nieuwe aankondigingen als updates voor eerder onthulde games op het programma heeft staan. Hij geeft ook aan dat de persconferentie in eerste instantie voor Europese gamers is bedoeld. Sommige aankondigingen zijn niet van toepassing op bijvoorbeeld Amerika of Japan.

Sony's persconferentie is morgen live te volgen via het officiŽle PlayStation Twitch kanaal. Vorige week onthulde de studio custom faceplates voor de PlayStation 4.

paris

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

ADVERTENTIE

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Meer artikels van Mathijs Proos

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content