Microsoft neemt vanaf nu het aantal Xbox Live gebruikers als primair uitgangspunt tijdens de financiŽle updates van het bedrijf. De graadmeter voor het succes van de console is niet langer de verkoop van hardware. Dat meldt gamesite Gameinformer in een reportage.

Volgens het artikel is Microsoft vorige week met dit nieuwe beleid begonnen. In het laatste financiŽle rapport van het bedrijf is de verkoop van Xbox 360- en Xbox One-consoles niet meer meegenomen. Wel heeft Microsoft aangegeven dat de verkoopcijfers van de consoles zijn gedaald.

Bij het meten van het succes van Xbox Live richt Microsoft zich op zowel Silver als Gold gebruikers. In het laatste kwartaal is het aantal Xbox Live gebruikers met 28% gegroeid, naar 39 miljoen gebruikers in totaal.

Er is meer Microsoft-gerelateerd nieuws. Zo raakte begin deze maand bekend dat Microsoft de Havok Engine heeft gekocht.

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

ADVERTENTIE

Gerelateerde games

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Meer artikels van Johnny van Spronsen

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content