Eerste blik op Day of the Tentacle: Special Edition vrijgegeven

Double Fine geeft details vrij.

Tijdens Indiecade heeft ontwikkelaar Double Fine de eerste screenshots vrijgegeven van Day of the Tentacle: Special Edition. Daarnaast zijn er nieuwe details over de game bekend gemaakt.

Zo is het originele artwork opnieuw met de hand getekend en wordt het in een hogere resolutie weergegeven. Tijdens het spelen is er met een druk op de knop te wisselen tussen de oude en nieuwe weergave. Dit is vergelijkbaar met de Special Editions van Monkey Island 1 en 2.

De muziek en geluidseffecten van de game zijn ook bijgewerkt. Als bonus wordt er ook commentaar toegevoegd van de originele ontwikkelaars Tim Shafer, Dave Grossman, Larry Ahern, Peter Chan, Peter McConnell en Clint Bajakian.

Er is ten slotte een nieuwe optionele gebruikersinterface toegevoegd om makkelijker commando's te geven. Net zoals in het origineel zal Day of the Tentacle: Special Edition de volledige game Maniac Mansion als in-game bonus bevatten.

Day of the Tentacle: Special Edition wordt begin 2016 verwacht op de pc, PlayStation 4, PlayStation Vita en Mac. De PlayStation-versies zullen Cross-Buy ondersteunen.

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t/m 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread