Back To The Future DLC onthuld voor LittleBigPlanet 3

Nieuwe outfits en een levelset.

Sony brengt ter ere van Back to the Future Day nieuwe downloadbare uitbreidingen uit voor LittleBigPlanet 3, die helemaal in het teken staan van de tijdreisfilms. Het betreft een levelset en verscheidene outfits voor Sackboy en zijn vrienden.

De Back to the Future-levelset bevat een nieuwe missie en daarnaast nieuwe items om je eigen levels mee te bouwen. De Hoverboard maakt er zijn opwachting als power-up, naast extra versieringen, stickers, materialen, geluiden en meer. De set kost 4,99 euro.

Daarnaast zijn er twee kostuumpacks, waarmee je je uitdost als Marty McFly, Doc Brown en andere bekende personages uit de films. Een pakket kost 5,99 euro en de outfits zijn los te koop voor 1,99 euro per stuk.

LittleBigPlanet 3 is sinds vorig jaar uit voor de PlayStation 3 en PlayStation 4. Lees meer over de game in de LiggleBigPlanet 3 review op Eurogamer Benelux.

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread