Tricky Towers aangekondigd voor PlayStation 4

Torens bouwen met een vleugje magie.

Tricky Towers is binnenkort beschikbaar voor de PlayStation 4. Dit laat de Nederlandse ontwikkelaar WeirdBeard weten op de PlayStation Blog. Een releasedatum is nog niet bekend, maar de ontwikkeling van de game zit in de eindfase.

In Tricky Towers is het de bedoeling om zo snel mogelijk een zo hoog mogelijke toren te bouwen. Hiervoor krijg je tetrisblokken ter beschikking die uit de lucht komen vallen. Daarnaast kun je gebruik maken van magische spreuken. Die zijn ook te gebruiken in de multiplayer om de toren van tegenstanders te saboteren. De game krijgt ook een singleplayercampagne.

Ruim een jaar geleden kwam de game al onder de naam 99 Brick Wizard Academy uit voor Android en iOS.

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kurt Brunenberg

Kurt Brunenberg

Redacteur

Kurt is al vanaf de vroege jaren 90 bezig met gamen. Alles is begonnen met Super Mario Bros op de NES. Speelt sindsdien nog altijd graag platformers maar is ook vaak bezig met racegames, voetbalgames en tycoons.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread