Star Wars Battlefront krijgt Han, Leia en Palpatine Hero Units

Alles gaat precies zoals wij hadden voorzien.  

Ontwikkelaar DICE maakt bekend dat Han Solo, Leia Organa en keizer Palpatine speelbare Hero Units in Star Wars Battlefront zijn.

DICE beschrijft Han Solo als 'vergelijkbaar met een Rebel Trooper, maar met een groter wapenarsenaal'. Zo heeft Solo de beschikking over Rapid Fire, die je in staat stelt om zo snel te schieten als je de trekker kunt overhalen. Zijn Lucky Shot is nuttig tegen voertuigen en schepen. Hij heeft ook een Shoulder Charge die als korte snelheidsboost fungeert.

Leia is een Hero Unit met ondersteunende vaardigheden. Zo veranderen alle Rebels die in haar buurt spawnen in Alderaan Honour Guards. Haar Trooper Bane stelt haar in staat om een Storm Trooper met één schot uit te schakelen. Ze heeft tevens de beschikking over een verbeterd Squad Shield. Leia kan ook drop pods laten vallen die power-ups en health boosts bevatten.

Keizer Palpatine beschikt over meerdere jedi-krachten. Zo is hij in staat om op korte afstand Force Lightning te gebruiken. Hij heeft een Chain Lightning aanval die alle vijanden in zijn omgeving schade toebrengt. Palpatine heeft ook een Force Dash die hem snel laat bewegen.

Palpatine's Imperial Resource vaardigheid geeft Imperials power-ups en energiebonussen. Alle Storm Troopers die in de buurt van Palpatine spawnen, veranderen automatisch in sterkere Shock Troopers.

Star Wars Battlefront komt op 19 november uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Onlangs onthulde DICE drie nieuwe modi voor Star Wars Battlefront.

Lees ook onze Star Wars Battlefront tips.

han
leia
palpatine

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread