Heroes vs Villains, Battles en Training Missions onthuld voor Star Wars Battlefront

Zijn drie nieuwe multiplayermodi.

Ontwikkelaar DICE komt met details over de Heroes vs Villains, Battles en Training Mission modi voor Star Wars Battlefront.

In Heroes vs Villains nemen twee teams van zes personen het tegen elkaar op. Het ene team vertegenwoordigt de 'light side' en het andere team de 'dark side. Drie personages in elk team spawnen als speciale Hero Units, de overige drie zijn gewone soldaten. Matches zijn verdeeld in verschillende ronden.

Het doel van Heroes vs Villains is om de Hero Units van de tegenstander te verslaan. Het team dat aan het eind van een ronde het grootste aantal nog levende Hero Units heeft, wordt tot winnaar uitgeroepen.

In Battles en Hero Battles vechten twee legers het uit. Je hebt de optie om het in je eentje tegen een leger computergestuurde vijanden op te nemen. De modus geeft je tevens de mogelijkheid om tegen één andere speler te vechten. Je hebt hierbij de keus om het in een één op ééngevecht tegen elkaar op te nemen. Beide spelers kunnen er ook voor kiezen om een leger aan bots mee het slagveld op te nemen.

Hero Battles is een variant op Battles waarin je enkel als Hero Units speelt. Het doel in beide varianten is om zo snel mogelijk 100 punten te scoren. Deze behaal je door tokens op te pakken die verslagen vijanden achterlaten.

DICE kondigt ten slotte Training Missions aan. In deze missies speel je alleen of coöperatief een aantal scenario's die je de basisbeginselen van Star Wars Battlefront bijbrengen. Er zijn in totaal vijf verschillende Training Missions die je onder andere leren hoe Star Cards en voertuigen werken. De modus beschikt ook over een splitscreen functie.

Star Wars Battlefront lanceert op 19 november voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Onlangs raakte bekend dat Han, Leia en Palpatine Hero Units in Star Wars Battlefront zijn.

Lees ook onze Star Wars Battlefront tips.

swbf

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t/m 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread