Europa Universalis 4 krijgt Cossacks uitbreiding

Krijgers van de steppen.

Europa Universalis 4 krijgt een Cossacks uitbreiding. Deze richt zich op de onafhankelijke krijgers van de Oost-Europese steppen. De uitbreiding heeft nog geen releasedatum.

Europa Universalis 4: The Cossacks voegt onder meer het Estate systeem toe. Dit stelt je in staat om lokale facties de controle over provincies te geven. Hierdoor krijgt de speler diverse voordelen, zoals goedkopere troepen. Als een factie echter te sterk wordt, bestaat er ook de mogelijkheid dat deze in opstand komt.

De uitbreiding maakt het onder andere mogelijk om een publieke houding ten opzichte van andere wereldmachten in te stellen. Je hebt ook de optie om een provincie als een 'place of interest' te markeren en om bondgenoten land te beloven in ruil voor hun trouw.

The Cossacks verandert het Tengri-geloof in een Syncretische religie. Nomadische landen krijgen een Horde Unity-feature die bijhoudt of je stammen nog eensgezind zijn. De Native Policy optie stelt je in staat om een beleid in te stellen voor aanvaringen met inboorlingen.

De volledige lijst met toevoegingen is op de Paradox-website te bekijken.

Europa Universalis 4 is nu speelbaar op de pc, Mac en Linux. Eerder dit jaar kwam de Common Sense update voor de game uit.

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread