Hard Mode van King's Fall in Destiny: The Taken King vanaf eind oktober beschikbaar

Beloont je met loot met een Light level tussen 310 en 320.

Ontwikkelaar Bungie kondigt aan dat de hard mode van King's Fall op vrijdag 23 oktober om 19 uur beschikbaar komt in Destiny: The Taken King.

King's Fall is een nieuwe raid die met de uitbreiding The Taken King aan Destiny is toegevoegd. De loot die in de hard mode van King's Fall dropt heeft een Light level tussen de 310 en 320. Op dit moment kent de beste loot uit de online-shooter nog een Light level van 310.

Volgende week brengt de ontwikkelaar ook een nieuwe patch uit. Deze moet zorgen dat je betere beloningen bij Nightfall strikes krijgt.

Ten slotte benadrukt Bungie nog dat het bedrijf niet van plan is om de consumable items in de King's Fall raid voor echt geld te verkopen.

Bungie blijft voortdurend bezig om de balans in de shooter te verbeteren.Zo paste de studio vorige week de shotguns in Destiny aan.

Destiny lanceerde in september 2014. Vorige maand kwam de grote uitbreiding The Taken King uit. Een review van Destiny: The Taken King lees je op de site. Kenneth schrijft tevens over de veranderingen in Destiny: The Taken King.

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Patrick Just de la Paisières

Patrick Just de la Paisières

Redacteur

Gepassioneerd gamer met een lichte voorkeur voor open wereld-RPG's. Houdt ook van reizen, films, series, gadgets en voetbal.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread