The Witcher 3: Hearts of Stone walkthrough en tips

Alle main quests, secondary quests en Runewright recipes.

Als je er in geslaagd bent om elke laatste druppel inhoud uit Geralts laatste avontuur te persen, dan kijk je vast en zeker uit naar onze The Witcher 3: Hearts of Stone walkthrough.

Deze DLC voegt geen enorme hoeveelheid nieuwe content toe, maar is toch goed voor een tiental uren aan nieuwe quests. Bovendien voegt de uitbreiding ook de Runewright toe. Deze vakman maakt allerlei krachtige wapens en bepantsering die tijdens je nieuwe avonturen erg van pas komen.

Momenteel zijn we druk bezig met het voltooien van de Hearts of Stone main quests en secondary quests. Bovendien geven we in deze gids een overzicht van de nieuwe Enchanting recepten van de Runewright.

Deze Hearts of Stone walkthrough is opgedeeld in drie delen: de vijf verhaalmissies, een overzicht van de zij-missies en de Runewright recepten. Op deze eerste pagina vind je enkele algemene tips die je in je achterhoofd moet houden.

The Witcher 3: Hearts of Stone walkthrough inhoudstafel

The Witcher 3: Hearts of Stone Main Quests

The Witcher 3: Hearts of Stone - Secondary Quests en zijmissies

The Witcher 3: Hearts of Stone - Runewright, Enchanting recipes

Algemene tips

Als je de 'Wild Hunt' hebt gespeeld, kan je zonder problemen aan de 'Hearts of Stone' uitbreiding beginnen. Het vechtsysteem, je paard, de inventaris, de kaart; het is allemaal hetzelfde gebleven. Het noorden en westen van Novigrad is wel flinker veranderd. Het eens verlaten gebied biedt nieuwe mensen om te ontmoeten, quests om te voltooien en monsters om op te jagen.

Runewright

Los van het nieuwe verhaal is de Runewright de grootste nieuwe toevoeging in deze uitbreiding. Deze ambachtsman komt van het verre Ofiri naar Novigrad om Geralts wapens en uitrusting van nieuwe magische eigenschappen te voorzien. Maar voor je van zijn kunsten gebruik kan maken, moet je hem natuurlijk eerst vinden. In de bovenstaande inhoudsopgave vind je een hele pagina die aan de Runewright en zijn recepten is gewijd.

Nieuwe vijanden, monsters en bazen

In de afgelegen hoeken van het land kom je heel wat nieuwe vijanden tegen. Niet alleen monsters zoals gigantische spinnen, maar ook simpelweg kwaadaardige mensen. Consulteer je Bestiary om hun zwakheden te ontdekken. Vooral de nieuwe baasgevechten zijn erg uitdagend en vereisen een goede voorbereiding. Gelukkig tonen we je in deze walkthrough precies hoe je ze verslaat.

Moeilijkheidsgraad

Zelfs wanneer je de 'Wild Hunt' helemaal hebt uitgespeeld - tenzij je de beste uitrusting draagt of tien levels boven iedereen uitsteekt -, ga je een gevoelige sprong in de moeilijkheidsgraad voelen. Vijanden doen meer schade dan voordien. Loop dus niet blindelings naar een grote groep monsters toe. Onderzoek hun zwakheden en plan je aanval zorgvuldig.

Onderhandelen over je beloning (geld)

Wees niet verlegen om net dat tikkeltje meer te vragen om een opdracht voor een vreemde te voltooien. Een Witcher werkt namelijk nooit gratis. Let dus op de dialoogoptie die de prijs naar boven drijft. Over de tijd van heel de game tellen deze extraatjes flink op.

Snel ervaringspunten verdienen

Als je snel enkele levels wil stijgen, trotseer je het best de monsters in de 'Hearts of Stone' gebieden. Als je level ergens tussen 30 en 38 zit, krijg je 20 ervaringspunten per gedode vijand. In tegenstelling tot in 'Wild Hunt' - waar de ervaringspunten daalden naargelang hoe dicht je doelwit zich bij jouw level bevond - krijg je in dit gebied zelfs aanzienlijke experience voor monsters die een lager level dan Geralt hebben.

- De walkthrough begint met de Evil's Soft First Touches quest.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread