The Witcher 3: Hearts of Stone - Scenes From a Marriage, Caretaker, Wraith, Iris' Greatest Fear

Versla de Caretaker, Wraith en Iris' Greatest Fear in de Scenes From a Marriage quest in The Witcher 3: Hearts of Stone uitbreiding.

Om de Scenes From a Marriage quest te beginnen, ga je naar het Von Everec Estate. De poort is dichtgeroest maar links vind je een roepende man op een ingestort gedeelte van de muur. Praat met hem en gebruik daarna je Witcher Sense om de tuin te onderzoeken. Wanneer je deze doorzocht hebt ga je naar de linkerzijde van het gebouw aan het einde van de tuin. Onderweg vind je voetsporen en lockpicks. Wanneer je terug buiten komt, is het tijd voor een boss fight!

The Caretaker

Dit kan een vrij moeilijk gevecht zijn om te winnen. De Caretaker heeft regenererende health, heeft een groot bereik, verschillende area-of-effect aanvallen, een charge aanval die veel schade uitdeelt en een ground attack die je stunned. Om dit gevecht te overleven, moet je zoveel mogelijk uit zijn bereik blijven. Wanneer de vloer voor hem wit begint te gloeien is dat het teken dat hij zijn ground attack oplaadt. Rol dan snel achter hem om deze te dodgen.

Na zijn ground attack blijft zijn wapen vast aan de grond. Dit geeft je de kans hem een paar keer te raken. Wanneer de grond opnieuw begint te gloeien, loop je snel terug weg zodat je niet geraakt wordt door de area-of-effect blast. Blijf dit herhalen om hem te verslaan. De camera doet lastig tijdens dit gevecht, dus het is gemakkelijker als je hem naar het gebied vlak achter het huis lokt. Daar blijft de camera minder vaak hangen achter objecten.

Nadat je de Caretaker hebt verslagen, krijg je een sleutel van het huis. Voor je binnengaat, ga je naar het einde van de tuin en raap je de haarborstel in de linkse hoek op. Ga langs de achterdeur binnen en doorloop het huis.

Na de korte cutscene, neem je de schetsboek van de tafel en ga je naar boven. Ga door de linkse deur, langs het balkon in de slaapkamer. De andere deur gaat open en je wordt door een wraith aangevallen.

Wraith

Deze specifieke wraith heeft heel wat sterkere aanvallen dan die van een normale wraith. Wanneer het wezen haar health bijna op is, verdwijnt ze in één van de schilderijen aan de muur en verschijnt ze even later met een volle levensbalk. Je moet ze dus in het midden van de kamer houden, zo ver mogelijk van de muren vandaan. Gebruik Yrden en Specter Oil om het monster snel te verslaan.

Wanneer de wraith is verslagen, ga je naar de slaapkamer. Neem het quest item aan het einde van de kamer en onderzoek het lichaam op het bed. Je bevindt je plots beneden. Ga door de voordeur naar het linkse einde van de tuin. Onderzoek de schildersezel en begraaf de overblijfselen. Plaats de haarborstel op het graf en roep het spook op. Je wordt naar het schilderij geteleporteerd. Pas op voor de specters en bijenwolken. Denk er aan dat je ook in deze wereld kan mediteren.

Je vindt hier twee “herinneringen”: één in het zuidoosten en een andere in het noordoosten. Ga naar beide hoeken en gebruik je Witcher Senses om drie items te lokaliseren. Wanneer je klaar bent plaats je de items als volgt:

Zuidoostelijke hoek:

Olgierds hand - Boek: 'Spirit From the Steppe'
Tafel - Painter's palette

Noordoostelijke hoek:

Iris' hand - Glass

Wanneer het laatste item op zijn plaats ligt, verschijnt er een grote specter. Dood het en ga naar binnen. Onderzoek het schilderij aan het einde van de muur, steek de open haard aan, de kaars vlakbij de haard en de middelste.

Wanneer je klaar bent, verschijnt er opnieuw een specter. Ga door de deur die opent wanneer je het monster verslaat. Ga opnieuw naar boven in de slaapkamer. Neem de handdoek en leg deze op de wasbak naast Olgierd. Ga door de volgende deur. Neem de beker bij het raam en de fruitkom aan het einde van de kamer. Onderzoek het schilderij en plaats de items op de tafel naast Olgierd. Van links naar rechts: druiven, beker, appel.

Volg de marker naar de studeerkamer en versla onderweg de specters. Neem het krijt en de kaarsen aan het einde van de kamer en onderzoek het pentragram op de vloer. Plaats de kaarsen op de cirkel rond het pentragram en onderzoek het schilderij waar de sneeuw uitkomt.

Je kan niet lang in de storm overleven. Ga dus meteen naaar rechts en zoek bij het huis een open kelderluik. Ga aan het einde door de deur en gebruik je Witcher Senses om de omgeving te onderzoeken. Neem alle items en plaats de mok in Olgierds hand en het huwelijkscontract in Iris haar vaders hand. Vecht met de spectres.

Ga naar boven en gebruik je Witcher Senses om de kamer te onderzoeken. Neem de items en plaats de grote kom voor de hond, de kleine kom bij de kat en het eten in de handen van de caretaker. Ga naar de marker, lees de brief op de tafel en maak je klaar voor het gevecht.

Iris' Greatest Fear

Je moet tegen enkel undead Olgiers vechten. Ze vallen slechts om de beurt aan, maar ze bewegen en vallen erg snel aan. Ontwijken is dus van levensbelang. De baas is kwetsbaar voor Specter Oil en Blizzard potion. Zorg voor een goede combinatie van ontwijken, parryen en snel reageren op een kwetsbaar moment om een reeks aan aanvallen te plaatsen; en het baasgevecht is al snel voorbij.

Wanneer het gevecht klaar is, praat je me Iris en neem je de roos om de quest te voltooien.

- Ga terug naar het begin van onze The Witcher 3: Hearts of Stone walkthrough.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

FIFA 22 Web App en Companion App - Alle info die je nodig hebt

Alles over FIFA 22 Web App en Companion App dat je moet weten.

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games van oktober

De concurrentiestrijd is losgebarsten.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread