Assassin's Creed Syndicate - Alle trailers op een rij

Elke Assassin's Creed Syndicate trailer van dichtbij bekeken.

Voor gamers die geen genoeg kunnen krijgen van de nieuwste Assassin's Creed Syndicate trailer of Assassin's Creed Syndicate gameplay, hebben we ze allemaal even op een rij gezet.

Als je Ubisoft moet geloven was het Victoriaanse Londen geen pretje. Technologische en industriële vooruitgang zorgen voor een ongeziene welvaart, maar deze gaat ten koste van de arbeidersklasse. In de nieuwe Assassin's Creed speel je als de tweeling Jacob en Evie Frye, twee Assassins die met behulp van straatbendes de gewone man van onder het juk van de gulzige Tempeliers willen bevrijden. Robin Hood in het Londen van 1868 dus.

De trailers staan steeds van nieuw naar oud gerangschikt. Je vindt de nieuwste cinematic of gameplay trailer dus steeds handig bovenaan in de lijst. Veel kijkplezier!

Nog meer weten? Lees dan onze Assassin's Creed Syndicate Wiki, Assassin's Creed Syndicate Walkthrough en ga met deze gids op zoek naar alle Assassin's Creed Syndicate Secrets of London.

Assassin's Creed Syndicate Gameplay Trailers

Assassin's Creed Syndicate - Gameplay Trailer #3

In deze gameplay trailer zie je Evie haar beste sluipwerk bovenhalen. Haar doel tijdens deze Black Box Mission is om een beruchte Tempelier te doden. In dit soort missies kies je zelf hoe je je doelwit benadert. Aan het begin krijg je enkele hints over hoe je te werk kunt gaan.

In de trailer zie je verschillende uiteenlopende benaderingen. De eerste optie is om een sleutel te stelen en zo het doelwit te verrassen. Een tweede manier is om een politiecommissaris te bevrijden en met zijn hulp de vijand frontaal aan te vallen. Uiteindelijk wordt er voor een stealth aanpak gekozen, met behulp van Evie haar Chameleon vaardigheid en haar extra effectieve werpmessen.

Deze gameplay trailer belooft met zijn open filosofie in ieder geval heel wat keuzevrijheid tijdens het opsporen en vermoorden van je doelwitten.

Assassin's Creed Syndicate - Gameplay Trailer #2

Deze gameplay trailer focust op het nieuwe vechtsysteem en de voertuigen. Je ziet hoe Jacob een doelwit confronteert en hem daarna met een koets achtervolgt. Tijdens deze achtervolging wordt hij door vijanden geramd en zet het gevecht zich verder op het dak van de koets.

Het doelwit probeert nog even per trein te ontsnappen, maar Jacob zit hem dankzij zijn nieuwe Rope Launcher vlak op de hielen. Na nog een robbertje vechten op het dak van de trein en een brutale uithaal met een verscholen mes, telt het industriële Londen weer een Tempelier minder.

Assassin's Creed Syndicate - Gameplay Trailer #1

Tijdens deze gameplay trailer wil Jacob een bende die voor de Tempeliers werkt, overnemen om zelf een leger te bouwen. Om dit te doen moet hij hen uit hun schuilplaats drijven. Ook hier komt de nieuwe Rope Launcher weer erg van pas en zie je een terugkeer van de klassieke Eagle Vision.

Met de steun van enkele bondgenoten, een hallucinerend gif en goed gemikte vuistslagen is de wijk al snel onder Assassin controle. Wat volgt is een wilde achtervolging en een confrontatie tussen beide bendes. Niet geheel onverwacht kust Bloody Norah al snel de mooi geplaveide straat.

Assassin's Creed Syndicate Cinematic Trailers

Assassin's Creed Syndicate - The Twins Trailer

In deze trailer zie je waarom de Frye tweelingen twee handen op één buik vormen. Samen vechten ze voor rechtvaardigheid tegen de kapitalistische uitwassen van het negentiende eeuwse Londen. Ze vechten niet alleen om de armen een beter leven te geven, maar ook om elkaar te redden.

Assassin's Creed Syndicate - Evie Frye Trailer

Evie Frye is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Ze is net zo behendig met een verborgen mes als haar broer. Ze geeft de term 'femme fatale' een hele nieuwe betekenis.

Assassin's Creed Syndicate - E3 2015 Cinematic Trailer

Jacob Frye heeft alles wat een goede bendeleider nodig heeft: charisma, rechtvaardigheid en hij is niet te beroerd om zelf zijn handen vuil te maken. Samen met zijn Rooks zie je hem een Tempelier uitschakelen en een rivaliserende bende overnemen door hun leider te kleineren. Deze man doet Londen op zijn grondvesten daveren.

Assassin's Creed Syndicate - Debut Trailer

Volgens Jacob Frye betekent de glorieuze industriële revolutie enkel maar miserie voor de Londense arbeidersklasse. Ook de man in de straat moet van de technologische vooruitgang kunnen profiteren. Als hiervoor enkele Tempeliershoofden moeten rollen, dan is dat maar zo.

Assassin's Creed Syndicate - Aankondigings Trailer

Assassin's Creed Syndicate - Reveal Trailer

Deze mini-documentaire van 18 minuten combineert de debuut trailer en de eerste gameplay beelden; en voegt er nog heel wat extra informatie recht uit de mond van de ontwikkelaar aan toe. Er wordt dieper ingegaan op de nieuwe periode voor de game en de nieuwe Assassin zijn motieven.

Ubisoft legt bij Assassin's Creed Syndicate opnieuw de historische correctheid aan de dag die je ondertussen van de ontwikkelaar gewoon bent. De industriële en technologische revolutie weegt zwaar op het gewone volk in de straten van Londen in 1868. Mensen organiseren zich en komen samen op voor hun belangen. Hier ontstaan de eerste vakbonden en straatbendes als een manier om zich van de repressie van de moderne samenleving los te rukken. Jacob en Evie Frye willen met de hulp van deze syndicaten Londen van de onderdrukking bevrijden en zijn niet bang om zelf hun handen vuil te maken.

Op iets minder dan twintig minuten leert deze trailer je alles wat je over Assassin's Creed Syndicate moet weten.

Je Assassin's Creed-honger nog steeds niet gestild? Lees dan snel onze Assassin's Creed Syndicate preview.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

FIFA 22 Web App en Companion App - Alle info die je nodig hebt

Alles over FIFA 22 Web App en Companion App dat je moet weten.

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games van oktober

De concurrentiestrijd is losgebarsten.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread