Droid Run, Cargo en Hero Hunt modi onthuld voor Star Wars Battlefront

Zijn voornamelijk 6v6 multiplayermodi.

Ontwikkelaar DICE kondigt de Droid Run, Hero Hunt en Cargo multiplayermodi voor Star Wars Battlefront aan.

In Droid Run strijden twee teams van zes personen om de controle over een drietal loslopende GNK droids. Deze robots bewegen zich over het slagveld en moeten eerst gevonden worden voordat je ze kunt claimen. Het team dat erin slaagt om alle droids tien minuten vast te houden, wordt tot winnaar uitgeroepen.

Hero Hunt is een multiplayermodus waarin één speler in de huid van een hero of villain kruipt. Deze held of schurk neemt het vervolgens op tegen zeven vijandelijke Rebels of Storm Troopers. De speler die de hero unit weet te verslaan, neemt zijn of haar plaats in. De modus kent een winnaar toe op basis van de hoeveelheid tijd die je als hero unit hebt doorgebracht.

In Cargo hebben zowel de Rebels als de Imperials elk een eigen basis waarin waardevolle goederen zijn opgeslagen. Het doel van de modus is om zoveel mogelijk goederen van de tegenstander te stelen en naar jouw basis te brengen. DICE beschrijft de modus als een capture the flag-variant waarin het niet nodig is om zelf een vlag in je basis te hebben om te scoren.

Elk team start de match met vijf punten. Wie na 15 minuten de meeste spullen in zijn basis heeft liggen is de winnaar. Cargo vindt plaats op kleinere maps en is speelbaar met twee teams van zes personen.

Star Wars Battlefront komt op 19 november uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. DICE onthulde eerder vandaag een Season Pass voor Star Wars Battlefront.

Lees ook onze Star Wars Battlefront tips.

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread