Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuws over Resident Evil 7 op komst

Wanneer is nog onduidelijk.

Er komt binnenkort nieuws over Resident Evil 7. Dit komt ter sprake in een door Siliconera vertaald interview met Resident Evil-producent Masachika Kawata in Dengeki PlayStation Magazine.

"Op dit moment zijn we niet in staat om erover te praten, dus houd het nieuws in de gaten", zegt Kawata. De producer laat niks concreets los over een eventueel vervolg op Resident Evil 6, maar hij ontkent ook niets.

De producer spreekt zich in het interview ook uit over het horrorgehalte in Resident Evil, dat volgens fans langzaam aan het verdwijnen is. Kawata: "Er zijn een hoop spin-off games, dus ik kan wel begrijpen dat mensen er zo over denken. Ik vind dat we games moeten maken die horror uitstralen."

In hetzelfde tijdschrift spreekt Capcom-producer Hiroyuki Kobayashi zich uit over een eventuele offline versie van Dragon's Dogma en over een nieuwe Devil May Cry. Kobayashi: "Het zijn allebei games die ik persoonlijk graag zou willen maken, maar er zijn op dit moment geen plannen voor."

Onlangs nog stelde Capcom een nieuwe Resident Evil spin-off voor, die zich focust op competitieve multiplayer. Resident Evil: Umbrella Corps gameplay kan je hier bekijken.

Geschreven door Kevin van den Essen.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Umbrella Corps

Video Game

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!
Reacties