Nieuws over Resident Evil 7 op komst


Wanneer is nog onduidelijk.

Er komt binnenkort nieuws over Resident Evil 7. Dit komt ter sprake in een door Siliconera vertaald interview met Resident Evil-producent Masachika Kawata in Dengeki PlayStation Magazine.

"Op dit moment zijn we niet in staat om erover te praten, dus houd het nieuws in de gaten", zegt Kawata. De producer laat niks concreets los over een eventueel vervolg op Resident Evil 6, maar hij ontkent ook niets.

De producer spreekt zich in het interview ook uit over het horrorgehalte in Resident Evil, dat volgens fans langzaam aan het verdwijnen is. Kawata: "Er zijn een hoop spin-off games, dus ik kan wel begrijpen dat mensen er zo over denken. Ik vind dat we games moeten maken die horror uitstralen."

In hetzelfde tijdschrift spreekt Capcom-producer Hiroyuki Kobayashi zich uit over een eventuele offline versie van Dragon's Dogma en over een nieuwe Devil May Cry. Kobayashi: "Het zijn allebei games die ik persoonlijk graag zou willen maken, maar er zijn op dit moment geen plannen voor."

Onlangs nog stelde Capcom een nieuwe Resident Evil spin-off voor, die zich focust op competitieve multiplayer. Resident Evil: Umbrella Corps gameplay kan je hier bekijken.

Geschreven door Kevin van den Essen.

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread