Star Wars Battlefront beta nu beschikbaar

Vanaf 19.00u op consoles en 16.00u op pc.

De Star Wars Battlefront bèta is vanaf vandaag beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Console eigenaars downloaden de bèta via de PlayStation Store of Xbox Live. De consoleversie van de bèta gaat om 19.00u van start. Pc-gamers kunnen al van 16.00u aan de slag, door de bèta langs Origin te downloaden.

In de bèta kies je uit drie verschillende modi: 'Walker Assault' op Hoth, 'Survival Mission' op Tatooine en 'Survival' op Sullust. In Walker Assault nemen twee teams van twintig spelers het tegen elkaar op. De twee Survival-missies vinden op kleinere maps plaats. Je kunt maximaal level 5 bereiken en de daarbij horende wapens en vaardigheden vrijspelen.

Lees tijdens het downloaden nog snel onze Star Wars Battlefront preview. Of bekijk nog eens de nieuwste Star Wars Battlefront trailer.

Lees ook onze Star Wars Battlefront tips.

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread