Bethesda maakt zich zorgen over Battlecry

Onderzoekt wat de verbeterpunten zijn.

Bethesda maakt zich zorgen over Battlecry en onderzoekt momenteel 'waar de verbeterpunten liggen om de game naar [zijn] kwaliteitsmaatstaven te tillen.' Dat vertelt de uitgever aan gamesite Progress Bar.

Battlecry is een free-to-play multiplayergame die is aangekondigd tijdens de E3 van 2014. Daarin nemen verschillende facties het tegen elkaar op, hooguit met 24 man tegelijk. De krijgers waaruit je kunt kiezen, hebben elk eigen vaardigheden.

Terwijl Bethesda de game opnieuw evalueert, is ontwikkelaar Battlecry Studios op andere projecten gezet. Inschrijven voor de Battlecry beta kan nog steeds. Deze zou in de aankomende herfstperiode van start gaan.

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread