Proloogmissies Starcraft 2: Legacy of the Void gratis te downloaden

(Pro)tof!  

Ontwikkelaar Blizzard Entertainment maakt bekend dat de Whispers of Oblivion-proloogmissies voor StarCraft 2: Legacy of the Void nu gratis te downloaden zijn. De proloog is onderdeel van het StarCraft starter pack op Battle.net.

Whispers of Oblivion bestaat uit drie missies en dient als brug tussen de verhaallijnen van Heart of the Swarm en Legacy of the Void. Een belangrijke rol is hierbij voor Protoss-tempelier Zerathul weggelegd.

Blizzard brengt vandaag ook patch 3.0 voor StarCraft 2 uit. Deze past het hoofdmenu van de game aan en dient tevens als laatste voorbereiding op de aanstaande release van Legacy of the Void. Deze standalone uitbreiding voor StarCraft 2 is vanaf 10 november speelbaar op de pc.

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread