Ontwikkelaar Blizzard Entertainment maakt bekend dat de Whispers of Oblivion-proloogmissies voor StarCraft 2: Legacy of the Void nu gratis te downloaden zijn. De proloog is onderdeel van het StarCraft starter pack op Battle.net.

Whispers of Oblivion bestaat uit drie missies en dient als brug tussen de verhaallijnen van Heart of the Swarm en Legacy of the Void. Een belangrijke rol is hierbij voor Protoss-tempelier Zerathul weggelegd.

Blizzard brengt vandaag ook patch 3.0 voor StarCraft 2 uit. Deze past het hoofdmenu van de game aan en dient tevens als laatste voorbereiding op de aanstaande release van Legacy of the Void. Deze standalone uitbreiding voor StarCraft 2 is vanaf 10 november speelbaar op de pc.

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

ADVERTENTIE

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Meer artikels van Mathijs Proos

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

StarCraft 2 krijgt betaalde mods

Stond in de sterren geschreven.

Blizzard onthult data van BlizzCon 2018

Tickets zijn vanaf volgende maand beschikbaar.

Blizzard viert 20 jaar StarCraft met in-game items

Alle Blizzard games zijn op het feestje uitgenodigd!