Nieuwe update Metal Gear Solid 5 voegt Event FOB-missies toe

'FOB verzekering'-microtransactie ook aangekondigd.  

Een nieuwe update voor Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain voegt onder andere Event FOB-missies aan de game toe. Dat maakt ontwikkelaar Konami bekend op de officiële Konami-site.

Event FOB's zijn speciale infiltratiemissies die door de ontwikkelaar zijn ontworpen. In reguliere FOB's infiltreer je een basis van een andere speler. Je loopt hierbij echter het risico dat deze speler later jouw basis aanvalt. In Event FOB's ontbreekt dit gevaar. Je kunt dus grondstoffen of manschappen stelen zonder je zorgen te maken over een tegenaanval.

Konami voegt tevens een zogenaamde 'FOB verzekering' aan Metal Gear Solid 5 toe. Dit is een betaalde dienst die ervoor zorgt dat je gecompenseerd wordt als een tegenstander je manschappen of grondstoffen steelt. Zowel jij als de FOB-infiltrant behouden de gestolen soldaten of containers. De verzekering compenseert je niet voor het verlies van gewonde stafleden, manschappen die je in een FOB-missie inzet, of nucleaire wapens.

Je hebt MB Coins nodig om een FOB verzekering af te sluiten. Deze kunnen met echt geld worden gekocht, maar worden soms ook als login bonus verstrekt. Het is op dit moment nog niet duidelijk hoeveel MB Coins je nodig hebt om een verzekering te bekostigen.

De patch introduceert tevens nieuwe online Combat Deployment-missies. Het voltooien van deze missies levert nu bovendien meer op. Je hebt hier ook de optie om MB Coins in te zetten om zo de duur van een missie te verkorten.

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain is nu verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Konami onthulde vorige maand een aantal details over Metal Gear Online. Deze modus wordt vandaag aan de consoleversie van de game toegevoegd.

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread