Nederlander Thijs Molendijk wint Europees Kampioenschap Hearthstone

Krijgt toegang tot het WK in CaliforniŽ.

Thijs 'ThijsNL' Molendijk is gisteren tot Europees Kampioen HearthStone: Heroes of Warcraft gekroond. Hij versloeg in de finale van het toernooi de Oekraïner Eugene 'Neirea' Shumilin met 3 - 1.

Naast de titel van Europees Kampioen mag Molendijk zich ook 10.000 Euro rijker rekenen. Hij plaatst zich met deze prestatie automatisch voor het wereldkampioenschap Hearthstone in Californië. Dit toernooi vindt in november plaats en is onderdeel van de Blizzcon-beurs.

Ook de nummers twee, drie en vier van het Europees Kampioenschap mogen aan het WK deelnemen. Dat zijn respectievelijk Eugene 'Neirea' Shumilin, Adrian 'Lifecoach' Koy en Sebastian 'Ostkaka' Engwall.

De finale van het EK Hearthstone is via onderstaande video terug te bekijken. Een overzicht met tips om snel veel gold in Hearthstone te verdienen vind je op de site.

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kurt Brunenberg

Kurt Brunenberg

Redacteur

Kurt is al vanaf de vroege jaren 90 bezig met gamen. Alles is begonnen met Super Mario Bros op de NES. Speelt sindsdien nog altijd graag platformers maar is ook vaak bezig met racegames, voetbalgames en tycoons.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread