De Xbox Beta-app voor Windows 10 heeft een aantal nieuwe opties. Dat meldt Major Nelson in een blogpost.

Microsoft breidt de Xbox Beta-app na dit weekend met party text chat uit. Via deze functie heb je contact met vrienden die de Xbox One-preview gebruiken. Voorheen had je via de app enkel voice chat ter beschikking. Ook kun je nu direct antwoorden op een bericht zonder het eerst te openen.

Verder krijg je meldingen van Xbox Live zodra gamers je toevoegen als vriend of reageren op je content. Ten slotte heb je de mogelijkheid je activiteiten zoals achievements en opnames te delen. Major Nelson meldt ook dat Cortana eind 2015 aan het Xbox One-previewprogramma toegevoegd wordt.

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

ADVERTENTIE

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Meer artikels van Dirk Schuit

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content