Square Enix schrapt pre-orderprogramma Deus Ex: Mankind Divided

We vroegen er nooit om.  

Uitgever Square Enix maakt bekend dat het bedrijf het speciale pre-orderprogramma voor Deus Ex: Mankind Divided schrapt.

Ontwikkelaar Eidos Montreal maakte in augustus het 'Augment your Pre-order' programma bekend. Dit is een systeem dat naar het aantal pre-orders voor de game kijkt. Hoe hoger het aantal bestellingen, hoe beter de extra digitale content.

Deze content was in verschillende niveaus opgedeeld. Elk niveau had een aantal bonussen om uit te kiezen, zoals extra skins of een soundtrack. De hoogste trede in het programma vervroegde de releasedatum van Mankind Divided met vier dagen.

Square heeft nu besloten om alle bonussen meteen beschikbaar te maken voor iedereen die de game van tevoren bestelt. De releasedatum van Mankind Divided wordt echter niet vervroegd.

Deus Ex: Mankind Divided komt op 23 februari uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Randolfs Mankind Divided preview lees je op de site.

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread