Party chat voor 12 personen aan Xbox One toegevoegd

Ook beschikbaar op Xbox App voor Windows 10.  

Microsoft verhoogt het maximale aantal deelnemers aan een party chat op de Xbox One en de Xbox App voor Windows 10 naar twaalf personen. Eerder was party chat maximaal met acht man te gebruiken.

De nieuwe feature wordt automatisch aan de Xbox One of Windows 10 toegevoegd. Larry 'Major Nelson' Hryb meldt tevens dat de verbeterde party chat beschikbaar is voor alle Xbox gebruikers. Het is echter nog niet duidelijk wanneer de feature naar de Xbox 360 komt.

Deelnemers aan de New Xbox One Experience Preview kunnen vanaf vandaag ook een aantal nieuwe functies voor de xbox One uittesten. Zo krijgen zij de beschikking over een groter aantal opties om via party chat te communiceren en een verbeterd menu met snellere toegang tot veel gebruikte features. De preview voegt bovendien nieuwe geanimeerde Xbox avatars toe.

Microsoft kwam eerder deze maand met details over de november update voor de Xbox One. Deze voegt onder andere backwards compatibility met Xbox 360 games toe.

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread