PlayStation viert vandaag zijn twintigste verjaardag in Europa

Bij een feestje horen cadeaus en muziek.

Het is vandaag precies twintig jaar geleden dat de eerste PlayStation console in Europa uitkwam. Sony viert deze twintigste verjaardag onder meer door prijzen weg te geven.

Het bedrijf geeft in totaal twintig keer de speciale 20th Anniversary Edition PlayStation 4 weg. Als troostprijs is een 20th Anniversary Dualshock 4 te bemachtigen. Deze prijzen zijn te winnen via een speciale quiz waarin vragen over de geschiedenis van de PlayStation worden gesteld.

Op Spotify kan je vanaf nu ook de '20 Years of Play' speellijst beluisteren. Deze is te vinden bij PlayStation Music. De lijst bestaat uit 21 PlayStation gerelateerde liedjes. Zo zijn onder meer de titelsongs van Crash Bandicoot, Rachet and Clank en Metal Gear Solid te horen.

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kurt Brunenberg

Kurt Brunenberg

Redacteur

Kurt is al vanaf de vroege jaren 90 bezig met gamen. Alles is begonnen met Super Mario Bros op de NES. Speelt sindsdien nog altijd graag platformers maar is ook vaak bezig met racegames, voetbalgames en tycoons.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread