Kickstarter backers van Battle Chasers: Nightwar krijgen een beloning

In de vorm van een Battle Chasers comic.

Iedere Kickstarter backer van Battle Chasers: Nightwar krijgt een Battle Chasers #0 Prelude comic. Dit heeft ontwikkelaar Airship Syndicate bekend gemaakt. Deze comic wordt digitaal beschikbaar gesteld.

De originele maker en bedenker van de reeks Joe Madureira schrijft de comic om alle backers te bedanken omdat de Kickstarter campagne van Battle Chasers: Nightwar is geslaagd. Het streefdoel van 500.000 dollar is ruim gehaald en inmiddels zijn er 11.000 backers.

Battle Chasers: Nightwar is een old school JRPG welke wordt gebaseerd op de Battle Chasers comics. De game wordt ontwikkeld door Airship Syndicate, een nieuwe studio opgericht door Joe Madureira en ex-Vigil Games personeel. Vigil Games was verantwoordelijk voor de Darksiders-serie maar ging mee ten onder in het faillissement van uitgever THQ.

De game staat gepland voor de pc, PlayStation 4, Mac en Xbox One. Een releasedatum is nog niet bekend.

Geschreven door Johnny van Spronsen.

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread