Eurogamer Benelux weekoverzicht: week 39

Met o.a. Destiny: The Taken King, FIFA 16 en een vooruitblik op oktober.

Drukke week achter de rug en daardoor geen tijd gehad om de laatste nieuwtjes te lezen? Geen zorgen, want Eurogamer Benelux geeft je elke zondag een overzicht met de hoogtepunten van de afgelopen week.

Nieuws

Call of Duty: Black Ops 3 heeft geen campagne op PS3 en Xbox 360
Ben je van plan Call of Duty: Black Ops 3 op de PlayStation 3 of Xbox 360 te spelen? Dan moet je het enkel stellen met de multiplayer.

Dit zijn de gratis games voor Xbox Live Gold in oktober
Microsoft onthult de gratis Xbox Live Gold games voor oktober, met dit keer onder meer Valiant Hearts: The Great War.

Hitman uitgesteld tot 2016
De nieuwe Hitman zou eigenlijk eind jaar uitkomen, maar IO Interactive heeft meer tijd nodig.

Naughty Dog geeft opheldering over geruchten The Last of Us 2
Is The Last of Us 2 nu in de maak of niet? Naughty Dog verheldert de zaak.

Life is Strange: Episode 5 releasedatum bekend
Voor wie helemaal ingepakt is door de tijdreisavonturen van Max, kan het niet snel genoeg 20 oktober zijn. Dan vindt eindelijk de ontknoping plaats van Life is Strange.

Bigfoot easter egg gevonden in GTA 5
Weet je wat ik zo graag zou willen zijn? Een bloemetjesgordijn! Of een Bigfoot. En dat laatste kan nu in Grand Theft Auto 5.

Reviews

Pro Evolution Soccer 2016 review
Terwijl FIFA en PES weer als vanouds tegelijkertijd de harten van voetballiefhebbers proberen te winnen, vertelt Kurt je of Konami daarin is geslaagd met Pro Evolution Soccer 2016.

Destiny: The Taken King review
Hoe vaak komt het voor dat een uitbreiding de hele game aanpast? Dat is het geval met Destiny: The Taken King, en Kenneth vertelt je waarom de game nu dan toch zijn potentieel inlost.

SOMA review
De makers van Amnesia: The Dark Descent zijn terug met hun nieuwe game, SOMA. De horrortitel zet je aan het denken en is voor de verandering geen aaneenschakeling van jump scares, aldus Randolf.

Animal Crossing: Happy Home Designer
We hadden eerlijk gezegd niet verwacht dat Derek zó veel plezier zou beleven aan het inrichten van de huizen van sprookjesdieren, maar hij is er toch erg over te spreken!

Penarium review
Het Nederlandse Self Made Miracle lanceert deze week Penarium en Sander ging ermee aan de slag. Lees zijn oordeel nu op de site.

The Book of Unwritten Tales 2 review
Het adventuregenre is niet dood, je moet alleen goed zoeken. Sander is een beetje verliefd geworden op The Book of Unwritten Tales 2, zoals je leest in zijn review.

Overige

Game releases van oktober 2015
Het najaarsseizoen is nu echt losgebarsten, want oktober staat bol van de AAA-releases. Denk aan Halo 5: Guardians, Assassin's Creed Syndicate en niet één, maar twee ritmegames die uit de dood zijn herrezen.

Self Made Miracle over Penarium: 'Moeilijk, maar eerlijk'
Sander spreekt Self Made Miracle over de totstandkoming van Penarium, waarvan hij ook de review schreef. Hoe maak je een game die moeilijk, maar toch ook eerlijk is?

2015: Het jaar van de racegame
Er zijn al veel racegames uitgekomen in 2015 en er komen er nog meer aan. Carl zet op een rijtje welke titels je in de gaten moet houden.

Destiny: The Taken King walkthrough en gids
Zit je ook tot aan je oksels in Destiny: The Taken King? Neem dan zeker een kijkje in onze gids, die ook deze week weer is aangevuld.

FIFA 16 - FIFA Ultimate Team (FUT) Draft tips
FIFA Ultimate Team Draft, of FUT Draft voor de kenners, is de nieuwste modus in FIFA 16 Ultimate Team. We helpen je er mee op weg.

FIFA 16 Ultimate Team (FUT) tips en coins
In deze guide zetten we uiteen wat je allemaal met FIFA Ultimate Team 16 kan, en hoe je het beste aan coins komt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread