De PlayStation 3- en Xbox 360-versie van Call of Duty: Black Ops 3 heeft geen campagnemodus. Dat meldt uitgever Activision op de communitysite van Call of Duty.

Volgens de uitgever kan de coŲperationele campagne niet naar de hardware van de vorige generatie spelconsoles herwerkt worden. Daarom zijn de Weapon Paint Shop en eSports-opties evenmin beschikbaar.

De versies voor de PlayStation 3 en Xbox 360 bevatten wel de multiplayer met negen Specialists en de Zombies-modus genaamd Shadows of Evil. Daarnaast ligt de verkoopprijs lager en krijg je een downloadcode voor de originele Call of Duty: Black Ops.

Call of Duty: Black Ops 3 komt op 6 november voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One uit. In de Black Ops 3 preview of Black Ops 3 multiplayer preview van Yvo lees je wat we tot dusver over de game weten.

Lees ook onze Black Ops 3 tips en Black Ops 3 Multiplayer tips!

ADVERTENTIE

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Vanaf zijn bureau spuit Nathan meningen over games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Meer artikels van Nathan Van Coillie

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content