Call of Duty: Black Ops 3 heeft geen campagne op PS3 en Xbox 360

Alleen multiplayer en Zombies. 

De PlayStation 3- en Xbox 360-versie van Call of Duty: Black Ops 3 heeft geen campagnemodus. Dat meldt uitgever Activision op de communitysite van Call of Duty.

Volgens de uitgever kan de coöperationele campagne niet naar de hardware van de vorige generatie spelconsoles herwerkt worden. Daarom zijn de Weapon Paint Shop en eSports-opties evenmin beschikbaar.

De versies voor de PlayStation 3 en Xbox 360 bevatten wel de multiplayer met negen Specialists en de Zombies-modus genaamd Shadows of Evil. Daarnaast ligt de verkoopprijs lager en krijg je een downloadcode voor de originele Call of Duty: Black Ops.

Call of Duty: Black Ops 3 komt op 6 november voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One uit. In de Black Ops 3 preview of Black Ops 3 multiplayer preview van Yvo lees je wat we tot dusver over de game weten.

Lees ook onze Black Ops 3 tips en Black Ops 3 Multiplayer tips!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread